Trouwambtenaren (BABS)

Er zijn in Lochem Buitengewoon Ambtenaren van de Burgerlijke Stand (BABS) die huwelijken voltrekken. U kunt zelf contact opnemen met één van hen en uw wensen met hem of haar bespreken. Op deze pagina stellen zij zich voor.

Maria Rotteveel-Kinkhuis

Maria Rotteveel-Kinkhuis

Adres: Zutphenseweg 80, 7211 ED Eefde
Telefoon: 0575-540200
E-mail: ton-maria.rotteveel@online.nl
Geboortedatum: 23 juli 1945
Beroep: Wijkverpleegkundige
Geloofsovertuiging: -
Hobby’s/vrije tijd: Tuinieren, muziek, dans, bloemschikken, literatuur en lekker koken.

 

 

Ik ben blij dat ik sinds 1997 met veel plezier huwelijken en partnerschappen heb mogen sluiten. Na jarenlang als wijkverpleegkundige te hebben gewerkt heb ik veel mensenkennis opgedaan. Dit kan ik nu heel goed gebruiken in deze functie. En door mijn jarenlange verblijf in Tanzania spreek ik mijn talen goed en leerde ik veel over andere culturen. De liefde tussen mensen maakt me blij en ik wil daar graag over filosoferen. Graag maak ik een afspraak met u om van deze dag iets buitengewoons te maken.

Betty Loman-Wilgenhof

Betty Loman-Wilgenhof

Adres: Koelerweg 12, 7217 SR Harfsen
Telefoon: 06-22157070
E-mail: loman.da@hetnet.nl
Geboortedatum: 27 maart 1962
Beroep: Eigen bedrijf samen met mijn man,
administratieve baan
Geloofsovertuiging: -
Hobby’s/vrije tijd: Tuinieren, tekenen en schilderen, lezen

Sinds 1997 ben ik Buitengewoon Ambtenaar Burgelijke Stand. Het is voor mij niet alleen een voorrecht maar ik vind het vooral leuk om samen met het aanstaand bruidspaar hun huwelijksdag kleur te geven. Een huwelijksvoltrekking zoals jullie dat graag willen. Ongedwongen, waarbij jullie je prettig voelen en waarin warmte en humor belangrijke ingredienten zijn. Een mooie dag, helemaal van jullie en waar met veel plezier op terug kan worden gekeken.

Marja Eggink-Meuleman

Marja Eggink-Meuleman

Adres: Broekdijk 15b, 7245 RN Laren
Telefoon: 0573-221381E-mail: t.m.eggink@online.nl
Geboortedatum: 24 mei 1960
Beroep: Agrarisch bedrijf i.s.m. echtgenoot
Geloofsovertuiging: Nederlands Hervormd
Hobby’s/vrije tijd: Tuinieren, zwemmen, bestuurlijk actief, lezen

 

 

 

Een huwelijksvoltrekking of geregistreerd partnerschap wil een ieder op zijn eigen manier en het is leuk dat ik ook daar mijn bijdrage aan mag en kan geven. Als Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand probeer ik op mijn eigen manier in overleg met het paar, naast het wettelijke gebeuren, een persoonlijk tintje aan deze bijzondere gebeurtenis te geven.

Nel Oolman-van Gerrevink

Nel Oolman-van Gerrevink

Adres: Broekstraat 4a, 7217 SL Harfsen
Telefoon: 0573-431794
E-mail: n_oolman@hotmail.com
Geboortedatum: 25 maart 1951
Beroep: Gastvrouw
Geloofsovertuiging: Protestant
Hobby’s/vrije tijd: Omroepster bij paardenkeuringen (haflingers en trekpaarden), zingen bij de cantorij in Harfsen en Deo Gratias

Als Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand wil ik heel graag een bijdrage leveren aan de mooiste dag van jullie leven, de trouwdag. Een gesprek vooraf, bij voorkeur bij jullie thuis, helpt me er een persoonlijk gebeuren van te kunnen maken. Mijn ervaring als omroepster op paardenevenementen en als presentatrice van een zanggroepje, komt van pas om jullie tijdens de voltrekking van het huwelijk te verrassen met een mooie toespraak op maat.

Cathie Hoek-Groeneweg

Cathie Hoek-Groeneweg

Adres: Torenmolenlaan 45, 7241 VL Lochem
Telefoon: 0573 - 253209
E-mail: cathie@mhjhoek.com
Geboortedatum: 22 december 1958
Beroep: Oorspronkelijk jurist, nu correspondent huis-aan-huisblad, tekstredacteur en cursist stemacteren
Geloofsovertuiging: -
Hobby’s/vrije tijd: Zangles, theaterkoor, piano, creatief schrijven

Een veelbewogen leven heeft me kracht met diepgang gegeven. In het contact met anderen ervaar ik dat als een heel mooi instrument. Zorgvuldigheid, integriteit en prettige omgangsvormen zie ik als belangrijke waarden. Ik voel me sterk aangetrokken tot de sfeervolle mystiek van Ierland en Schotland. Taal is een kunstvorm voor mij en het unieke verhaal van een bruidspaar is een boeiende inspiratiebron in mijn streven naar een originele toespraak die gevoeligheid met humor combineert. Eigenlijk is het ook voor míj iedere keer weer een feestje!

Willem de Rode

Willem de Rode

Adres: Esdoornlaan 10, 7213 WV Gorssel
Telefoon: 0575-492085
E-mail: w.derode@planet.nl
Geboortedatum: 9 maart 1948
Beroep: Oud-Luchtmachtofficier
Geloofsovertuiging: -
Hobby’s/vrije tijd: Klassieke auto’s, luchtvaart, reizen,
golf, koken en lezen

Al tientallen jaren woonachtig in Gorssel werd ik in 1999 beëdigd als trouwambtenaar. Ik heb sindsdien veel huwelijken en partnerschappen mogen sluiten. In 2003 heb ik de luchtverkeersleiding van de Luchtmacht vaarwel gezegd, maar werk nog steeds parttime. Klassieke auto’s, koken en reizen zijn enkele van mijn liefhebberijen. Jullie kunnen van mij een ongedwongen huwelijksvoltrekking verwachten, toegesneden op jullie persoon en op de gasten. Overigens spreek ik heel behoorlijk Engels en Duits. Misschien tot ziens bij ons voorgesprek!

Lidy van Heesen-Helmken

Lidy van Heesen-Helmken

Adres: Driekieftenweg 6, 7214 PJ Epse
Telefoon: 0575-494656
E-mail: l.vanheesen@telfort.nl
Geboortedatum: 27 oktober 1956
Beroep: -
Geloofsovertuiging: -
Hobby’s/vrije tijd: Reizen, tuinieren en creatief bezig zijn

Vanaf 1993 woon ik met mijn gezin in Epse waar we ons meer dan thuis voelen. Naast het voltrekken van huwelijken, werk ik parttime in de speel-o-theek van Zozijn (instelling voor verstandelijk gehandicapten). Wat misschien handig is om te weten is dat ik behalve Engels, Duits en Frans, ook het Italiaans enigszins beheers. Met een persoonlijke kennismaking wil ik komen tot een toespraak die gericht is op het bruidspaar en hun gasten. Een ontspannen huwelijksvoltrekking met een persoonlijke toespraak, aansluitend bij de wensen van het bruidspaar.

Jo Brinkhuis

Jo Brinkhuis

Adres: Kazernestraat 5, 7211 BL Eefde
Telefoon: 0575-517926
E-mail: j.brinkhuis@chello.nl
Geboortedatum: 2 april 1956
Beroep: Rechercheur
Geloofsovertuiging: Nederlands Hervormd
Hobby’s/vrije tijd: Sport in het algemeen met name voetbal, lezen en vakanties

Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand zijn is voor mij een eer. Je mag een bijdrage leveren op de mooiste dag van twee mensen. BABS zijn verveelt nooit omdat geen enkel huwelijk of geregistreerd partnerschap hetzelfde is. Elke keer is het een uitdaging om precies datgene in de speech te leggen wat past bij het paar en ook nog eens lang positief in het geheugen blijft hangen. Mocht de keus op mij zijn gevallen maak ik graag nader kennis met jullie.